Laura

Laura
21 juni 2019 Djbram1

”Er zijn altijd wel op- en aanmerkingen, daarom heb ik die ook terug gegeven. Maar de DJ heeft het super gedaan en we kregen ook genoeg lovende woorden over hem. ”

Muziekkeuze 8,5
Inspelen op sfeer 8,5
Service en klantvriendelijkheid 9
Service en communicatie voorafgaand aan het feest 9
De DJ begon met opbouwen na het diner. Ik denk om ons niet te storen, omdat we door het weer genoodzaakt waren om binnen te eten en hij in de hoek moest opbouwen. Hierdoor begon hij pas met opbouwen toen gasten al binnen kwamen. Hij had van ons eerder mogen opbouwen. Hij had het beter even kunnen vragen. Maar misschien heeft hij dat ook gedaan en heeft iemand anders hem weer iets anders gemeld. Dat weet ik niet. Ik geef het alleen even terug. Hij was overigens wel super snel in het opbouwen!
Verder had van ons er al iets sneller iets meer tempo in de muziek gemogen. Je merkte ook dat veel mensen later pas echt mee gingen dansen. Ik had zelf een muzieklijst aangeleverd en daar had hij van mij nog iets meer mee mogen doen dan hij gedaan heeft. Maar zijn eigen muziek sloot verder goed aan hoor!
Ik heb van tevoren niet veel gecommuniceerd met de DJ: ik heb een paar mails gestuurd, maar kreeg niet heel veel terug. Toen hij echter mailde: “komt goed”, toen heb ik het losgelaten. Op het feest heb ik de DJ niet gesproken. We hebben alleen even ‘duimpjes omhoog’ uitgewisseld.
De communicatie met DJBram.nl was prima! Jullie zijn helder en duidelijk, heel fijn.
We kozen voor DJBram.nl, omdat de eigenaar van de Oranjerie hier ons op heeft gewezen. Het feest was super!! Een hele mooi avond. Ik heb het meest genoten van het dansen! Velen met mij. Er zijn altijd wel op- en aanmerkingen, daarom heb ik die hierboven ook terug gegeven. Maar de DJ heeft het super gedaan en we kregen ook genoeg lovende woorden over hem.
WhatsApp WhatsApp ons direct!