Laurens & Didi

Laurens & Didi
12 juni 2018 Djbram1

” Ik heb later ook nog van collega dj bedrijven ook begrepen dat zij erg te spreken waren over djbram.nl. ”

Muziekkeuze 9
Inspelen op sfeer 10
Service en klantvriendelijkheid 9
Service en communicatie voorafgaand aan het feest 9

We hebben vooraf een hoop dj bedrijven bekeken. Wat er voor mij bij djbram.nl gelijk uitsprong waren de leuke filmpjes op de site, met leuke muziek en echt volle dansende trouwzalen. Dit is precies wat ik ook zocht. In de mail bleek al gauw dat djbram.nl erg goed aansloot op mijn muziekwensen. Ik heb later ook nog van collega dj bedrijven ook begrepen dat zij erg te spreken waren over djbram.nl. Daarmee was de kous toen eigenlijk wel af.

Er is top gedanst. Er is gekaraoked, er is gesprongen, er is uit volle borst meegeblerd… De DJ wist steeds de juiste platen aan te zetten om de mensen in beweging te krijgen. Helemaal goed.

Communicatie vooraf was ook goed. Ik heb 2 maal gebeld met de DJ om voor te bespreken, en hij kon zich al gauw helemaal vinden in de opzet. De opening en de afsluiting waren vooraf opgezet, en de DJ heeft dit perfect laten verlopen. Ook complimenten voor de opbouw; hier hebben wij niets van gemerkt, en dat is goed! Wij kwamen terug van het eten, en ineens was de zaal omgetoverd tot een feestzaal, en de DJ draaide gelijk al erg lekkere muziek. Al met al ben ik ontzetten blij met onze keuze voor djbram.nl!

Ik wil echt complimenten geven aan onze DJ. Wij hebben echt een geweldige avond gehad! Het contact vooraf was al erg goed, en hij heeft de feestavond echt een succes gemaakt. Heeft goed ingespeeld, heeft top meegewerkt aan alle verzoeken, en heeft gezorgd voor een geweldige afsluiting. Complimenten!

WhatsApp WhatsApp ons direct!