Bruiloft DJ Amersfoort

Bruiloft DJ in Amersfoort

Boek een bruiloft & trouwfeest DJ in Amersfoort

Bezig met de organisatie van jullie trouwfeest of bruiloft in Amersfoort? Dat komt goed uit! Wij draaien regelmatig in Amersfoort en wij kunnen ook jouw trouwfeest tot een succes maken. Wij draaien jaarlijks meer dan 100 trouwfeesten en hebben meer dan 10 jaar ervaring.

Muziek op je trouwfeest in Amersfoort

Jullie wens staat centraal. We stemmen voorafgaand aan de avond alle verwachtingen en wensen af. Dit kan gemakkelijk kenbaar gemaakt worden via ons online intake-formulier. Wij kunnen ook uit de voeten met opdrachten als ‘maak er maar wat van’ en ‘we vinden eigenlijk alles leuk’. Geen probleem!

Een trouwfeest zonder zorgen

Jullie hebben een perfecte avond voor ogen, deze kunnen wij realiseren. Wij gaan voor een trouwfeest zonder zorgen. Het enige wat jullie moeten doen is genieten, dansen en bezig zijn met jullie gasten. Wij zorgen voor de rest. Wij worden beoordeeld door andere klanten met gemiddeld een 9,5! Check hier wat onze klanten al zeiden.

Vrijblijvend contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op: we vertellen je graag meer over de mogelijkheden en stellen aansluitend geheel vrijblijvend een offerte op voor je trouwfeest in Amersfoort.

Vrijblijvende offerte aanvragen Contact opnemen

 

   Beniewd naar de prijzen?

   Download de prijslijst!

   Waarom DJ Bram?

   icon box image

   Ervaring +10 jaar

   DJBram.nl bestaat uit een team van 4 DJ’s. Alle DJ’s hebben ruime ervaring als allround DJ. Bekijk hier wat klanten over ons zeggen.

   icon box image

   Eigen muziekwensen

   Voorafgaand aan jullie feest bespreken we alle wensen. Jullie feest, dus jullie muziekwensen. Wij draaien allround, dus alles.

   icon box image

   Vele extra’s

   We extra opties aan, zoals: een fotobooth, een saxofonist, een verlichte dansvloer of extra lichten. Alles in 1 keer geregeld.

   icon box image

   Professionele show

   We nemen de beste kwaliteit apparatuur mee. Dit bestaat uit een DJ meubel, een lichtset en een geluidsset.

   icon box image

   Heldere, all-in prijs

   Geen verrassingen achteraf, dat is onze garantie. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

   icon box image

   Beoordeling van 9,5

   Met een DJ van DJBram.nl heb je gegarandeerd een ervaren allround DJ. Klanten geven ons een 9,5.

   WhatsApp WhatsApp ons direct!