Bruiloft DJ Amsterdam

Bruiloft DJ in Amsterdam

Boek een bruiloft & trouwfeest DJ in Amsterdam

Druk bezig met de organisatie van je bruiloft in Amsterdam? Wij zijn een DJ show die regelmatig in Amsterdam optreden. Bij ons staan jullie wensen centraal, het is tenslotte jullie feest. Wij draaien ruim 10 jaar met de grootste passie voor muziek op wekelijkse basis op bruiloften en trouwfeesten. Bij ons staat persoonlijke communicatie voorop.

Een trouwfeest zonder zorgen

Alle ideen die jullie hebben over het perfecte trouwfeest bespreken we vooraf. Dit doen we via een online intake-formulier waarop je gemakkelijk alle wensen en verwachtingen kunt uitten. Wij vervullen deze dan met een professionele show en de beste dansnummers. Het belangrijkste is dat jullie, en jullie gasten, op de avond een onvergetelijke avond beleven. Hier werken wij graag aan mee! Wij worden niet voor niets gemiddeld beoordeeld met een 9. Check hier wat onze klanten al zeiden.

Vrijblijvend contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op: we vertellen je graag meer over de mogelijkheden en stellen aansluitend geheel vrijblijvend een offerte op voor je trouwfeest in Amsterdam.

Vrijblijvende offerte aanvragen Contact opnemen

 

Beniewd naar de prijzen?

Download de prijslijst!

Waarom DJ Bram?

icon box image

Ervaring +10 jaar

DJBram.nl bestaat uit een team van 4 DJ’s. Alle DJ’s hebben ruime ervaring als allround DJ. Bekijk hier wat klanten over ons zeggen.

icon box image

Eigen muziekwensen

Voorafgaand aan jullie feest bespreken we alle wensen. Jullie feest, dus jullie muziekwensen. Wij draaien allround, dus alles.

icon box image

Vele extra’s

We extra opties aan, zoals: een fotobooth, een saxofonist, een verlichte dansvloer of extra lichten. Alles in 1 keer geregeld.

icon box image

Professionele show

We nemen de beste kwaliteit apparatuur mee. Dit bestaat uit een DJ meubel, een lichtset en een geluidsset.

icon box image

Heldere, all-in prijs

Geen verrassingen achteraf, dat is onze garantie. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

icon box image

Beoordeling van 9,5

Met een DJ van DJBram.nl heb je gegarandeerd een ervaren allround DJ. Klanten geven ons een 9,5.

WhatsApp WhatsApp ons direct!