Bruiloft DJ Apeldoorn

Bruiloft DJ in Apeldoorn

Boek een bruiloft & trouwfeest DJ in Apeldoorn

Druk met de organisatie van je trouwfeest of bruiloft in Apeldoorn? Dat komt goed uit! Wij zijn de bruiloft DJ van Gelderland. Wij willen graag jullie bruiloft tot een succes maken. Wij draaien jaarlijks meer dan 100 bruiloften en vooral veel in Gelderland.

Muziek op je trouwfeest in Apeldoorn

Jullie wensen staan centraal, het is tenslotte jullie feest. Wij bereiden de avond perfect voor, dit doen we met ons online intake-formulier. Hierop kunnen jullie alle wensen en verwachtingen uitten, zo laten we niets aan het toeval over. Wij kunnen ook uit de voeten met opdrachten als ‘maak er maar wat van’ en ‘we vinden eigenlijk alles leuk’. Geen probleem!

Een trouwfeest zonder zorgen

Deze goede voorbereiding uit zich in een perfecte avond. Het enige wat jullie moeten doen is genieten van deze mijlpaal. Wij worden beoordeeld door andere klanten met gemiddeld een 9! Check hier wat onze klanten al zeiden.

Vrijblijvend contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op: we vertellen je graag meer over de mogelijkheden en stellen aansluitend geheel vrijblijvend een offerte op voor je trouwfeest in Apeldoorn.

Vrijblijvende offerte aanvragen Contact opnemen

 

Beniewd naar de prijzen?

Download de prijslijst!

Waarom DJ Bram?

icon box image

Ervaring +10 jaar

DJBram.nl bestaat uit een team van 4 DJ’s. Alle DJ’s hebben ruime ervaring als allround DJ. Bekijk hier wat klanten over ons zeggen.

icon box image

Eigen muziekwensen

Voorafgaand aan jullie feest bespreken we alle wensen. Jullie feest, dus jullie muziekwensen. Wij draaien allround, dus alles.

icon box image

Vele extra’s

We extra opties aan, zoals: een fotobooth, een saxofonist, een verlichte dansvloer of extra lichten. Alles in 1 keer geregeld.

icon box image

Professionele show

We nemen de beste kwaliteit apparatuur mee. Dit bestaat uit een DJ meubel, een lichtset en een geluidsset.

icon box image

Heldere, all-in prijs

Geen verrassingen achteraf, dat is onze garantie. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

icon box image

Beoordeling van 9,5

Met een DJ van DJBram.nl heb je gegarandeerd een ervaren allround DJ. Klanten geven ons een 9,5.

WhatsApp WhatsApp ons direct!