Bruiloft DJ Den Bosch

Bruiloft DJ in Den Bosch

Boek een bruiloft & trouwfeest DJ in Den Bosch

DJBram.nl is, zoals zijn naam doet vermoeden, een DJ. Niet zomaar de eerste de beste die je tegenkomt, maar een DJ die thuis is in meerdere muziekstijlen. Hij is een allround bruiloft dj en hij treedt regelmatig op in Den Bosch. Met deze combinatie staat hij jaarlijks op meer dan 100 bruiloften en daarnaast nog op allerlei andere evenementen en feesten. Aan ervaring dus geen gebrek.

Muziek op je trouwfeest

Wat voor muziek draait DJ Bram zoal? Dat bepaal je voor een groot deel zelf. DJBram.nl gaat met uw wensen aan de slag en bouwt hier op door. Daarbij bekijkt hij de sfeer en het publiek ter plaatse. Je kunt eventueel een eigen playlist aanleveren met bijvoorbeeld 5 tot 15 nummers om een idee te geven van je smaak. Overigens is dit niet per se nodig. DJBram.nl kan ook uit de voeten met opdrachten als ‘maak er maar wat van’ en ‘we vinden eigenlijk alles leuk’. Geen probleem!

Een trouwfeest zonder zorgen

Jullie bedenken verder alle wensen en dit kan dan gemakkelijk geuit worden op ons online intake-formulier. Vervolgens bespreken we deze in een persoonlijk gesprek. Wij stemmen met jullie locatie in Den Bosch af wat er mogelijk is qua show. We worden beoordeeld met gemiddeld een 9, en hier zijn we trots op. Check hier wat onze klanten al zeiden.

Vrijblijvend contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op: we vertellen je graag meer over de mogelijkheden en stellen aansluitend geheel vrijblijvend een offerte op voor je trouwfeest in Den Bosch.

Vrijblijvende offerte aanvragen Contact opnemen

 

https://www.instagram.com/p/BNCmCa-gXhT/

Bruiloft DJ in Den Bosch
Bruiloft DJ Den Bosch

Beniewd naar de prijzen?

Download de prijslijst!

Waarom DJ Bram?

icon box image

Ervaring +10 jaar

DJBram.nl bestaat uit een team van 4 DJ’s. Alle DJ’s hebben ruime ervaring als allround DJ. Bekijk hier wat klanten over ons zeggen.

icon box image

Eigen muziekwensen

Voorafgaand aan jullie feest bespreken we alle wensen. Jullie feest, dus jullie muziekwensen. Wij draaien allround, dus alles.

icon box image

Vele extra’s

We extra opties aan, zoals: een fotobooth, een saxofonist, een verlichte dansvloer of extra lichten. Alles in 1 keer geregeld.

icon box image

Professionele show

We nemen de beste kwaliteit apparatuur mee. Dit bestaat uit een DJ meubel, een lichtset en een geluidsset.

icon box image

Heldere, all-in prijs

Geen verrassingen achteraf, dat is onze garantie. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

icon box image

Beoordeling van 9,5

Met een DJ van DJBram.nl heb je gegarandeerd een ervaren allround DJ. Klanten geven ons een 9,5.

WhatsApp WhatsApp ons direct!