Bruiloft DJ Ede

Bruiloft DJ in Ede

Boek een bruiloft & trouwfeest DJ in Ede

DJBram.nl is een Allround DJ die voornamelijk trouwfeesten verzorgd, onder andere in Ede. Ben je bezig met de organisatie van je bruiloft? Dat komt goed uit! Wij zijn de bruiloft DJ van Gelderland en wij komen graag jouw trouwfeest tot een succes maken. Wij draaien jaarlijks meer dan 100 bruiloften en hebben meer dan 10 jaar ervaring. Aan ervaring geen gebrek.

Muziek op je trouwfeest in Ede

Wat wij dan draaien? Dat ligt aan jullie! Bij ons staat jullie wens centraal. Via ons online intake-formulier geven jullie alle wensen en verwachtingen door. We laten niets aan het toeval over. Wij weten zelf uiteraard goed in te spelen op de bezoekers maar het is altijd leuk als er een persoonlijke touch aan zit. DJBram.nl kan ook uit de voeten met opdrachten als ‘maak er maar wat van’ en ‘we vinden eigenlijk alles leuk’. Geen probleem!

Een trouwfeest zonder zorgen

Jullie bedenken verder alle wensen en dit kan dan gemakkelijk geuit worden op ons online intake-formulier. Vervolgens bespreken we deze in een persoonlijk gesprek. Wij stemmen met jullie locatie in Ede af wat er mogelijk is qua show. We worden beoordeeld met gemiddeld een 9, en hier zijn we trots op. Check hier wat onze klanten al zeiden.

Vrijblijvend contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op: we vertellen je graag meer over de mogelijkheden en stellen aansluitend geheel vrijblijvend een offerte op voor je trouwfeest in Ede.

Vrijblijvende offerte aanvragen Contact opnemen

 

Bruiloft DJ Ede
Bruiloft DJ Ede huren

Beniewd naar de prijzen?

Download de prijslijst!

Waarom DJ Bram?

icon box image

Ervaring +10 jaar

DJBram.nl bestaat uit een team van 4 DJ’s. Alle DJ’s hebben ruime ervaring als allround DJ. Bekijk hier wat klanten over ons zeggen.

icon box image

Eigen muziekwensen

Voorafgaand aan jullie feest bespreken we alle wensen. Jullie feest, dus jullie muziekwensen. Wij draaien allround, dus alles.

icon box image

Vele extra’s

We extra opties aan, zoals: een fotobooth, een saxofonist, een verlichte dansvloer of extra lichten. Alles in 1 keer geregeld.

icon box image

Professionele show

We nemen de beste kwaliteit apparatuur mee. Dit bestaat uit een DJ meubel, een lichtset en een geluidsset.

icon box image

Heldere, all-in prijs

Geen verrassingen achteraf, dat is onze garantie. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

icon box image

Beoordeling van 9,5

Met een DJ van DJBram.nl heb je gegarandeerd een ervaren allround DJ. Klanten geven ons een 9,5.

WhatsApp WhatsApp ons direct!