Bruiloft DJ huren

Bruiloft DJ huren voor jullie mooiste dag

Op zoek naar de beste bruiloft dj show voor jullie bruiloft? Wij zijn een DJ team die jullie zoeken. Bij onze DJ’s staan jullie wensen centraal, wij maken de mooiste dag van jullie leven zoals jullie dat voor je zien. De bruiloft bestaat uit een ceremonie, een receptie en het huwelijksfeest. Het feest vullen wij in met de best passende show, apparatuur en effecten. Zo wordt het voor jullie, jullie familie en vrienden een onvergetelijk huwelijksfeest. Van plan om te trouwen? Vertrouw op DJBram.nl.

De Bruiloft DJ draait met passie

Elke bruiloft is en verloopt anders, gelukkig maar! Het is een persoonlijke dag waar jullie eigen wensen bij horen. Uiteraard hebben jullie muzikale voorkeuren. Deze voorkeuren nemen wij mee, dit doen we in overleg. Wij hebben een breed repetoir aan dansnummers en vele verschillende genre’s. Jullie bepalen voorafgaand aan het feest de muziekkeuze, wij adviseren hier ook in. Met onze lange ervaring weten wij ieder feest tot een succes te maken, dit komt voort uit onze passie voor muziek.

Perfecte voorbereiding

Wij vinden het belangrijk om goed voorbereid te zijn. We hebben voorafgaand aan het feest een online intake, dit is een wensen formulier waarop alle wensen geuit kunnen worden. Daarna hebben we persoonlijk contact om de intake door te nemen. Wij kunnen advies geven over jullie wensen als dat nodig is. We beantwoorden ook alle vragen en overleggen over de locatie. Wij nemen, als het nodig is, voorafgaand aan het feest contact op met de locatie. Wij hebben uitsluitend professionele apparatuur met ervaren DJ’s.

Welke DJ show past het beste bij jullie?

Wij bieden verschillende DJ shows aan voor alle soorten feesten en het aantal gasten. We kijken naar de locatie, jullie wensen en de mogelijkheden. Een bruiloft feest kan voor 25 mensen zijn maar ook voor 300 mensen, voor alle feesten leveren wij een passende show. Welke show past het beste bij jullie stijl, feestlocatie en budget? Doe een vrijblijvende offerte-aanvraag.

Garantie

De mooiste en belangrijkste dag uit jullie leven moet, hoe dan ook, afgelopen worden met een geweldig feest. Er is ontzettend veel om over na te denken bij een bruiloft. Bij DJBram.nl hoeven jullie je geen zorgen te maken. Door de voorbereiding, de flexibiliteit en ervaring kunnen wij die verantwoordelijkheid ook nemen.

Wij bieden een totaal pakket, op maat.

Geluidssysteem receptie

In de middag vindt de receptie plaats. Wij bieden naast de DJ shows ook losse geluidssystemen aan met microfoon en Spotify. Ook hebben we diverse beamers en beamerschermen.

Feestavond

Omdat het een onvergetelijk feest moet worden hebben we vele extra opties. Wij bieden naast onze DJ shows aanvullingen aan. Verhoog de sfeer met bijvoorbeeld een Saxofonist met DJ of ga voor een verlichte dansvloer of een Fotobooth & videogastenboek.

We bieden totaalpakketten waardoor jullie nergens meer over na hoeven te denken. Wij vinden het belangrijk om helder en transparant te zijn over de kosten. Wij maken altijd heldere afspraken en onze prijzen zijn altijd all-in.

Wat zeggen andere klanten?

Ervaringen van onze klanten vinden wij belangrijk. Wij kunnen Na afloop van elk feest wordt een evaluatie gedaan. Gemiddeld worden wij beoordeeld met een 9,2!  Check hier wat onze klanten al zeiden.

Vrijblijvend contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op: we vertellen je graag meer over de mogelijkheden en stellen aansluitend geheel vrijblijvend een offerte op voor je trouwfeest.

Vrijblijvende offerte aanvragen Contact opnemen

 

Bruiloft dj huren

Bruiloft dj huren

Bruiloft dj huren

Beniewd naar de prijzen?

Download de prijslijst!

Waarom DJ Bram?

icon box image

Ervaring +10 jaar

DJBram.nl bestaat uit een team van 4 DJ’s. Alle DJ’s hebben ruime ervaring als allround DJ. Bekijk hier wat klanten over ons zeggen.

icon box image

Eigen muziekwensen

Voorafgaand aan jullie feest bespreken we alle wensen. Jullie feest, dus jullie muziekwensen. Wij draaien allround, dus alles.

icon box image

Vele extra’s

We extra opties aan, zoals: een fotobooth, een saxofonist, een verlichte dansvloer of extra lichten. Alles in 1 keer geregeld.

icon box image

Professionele show

We nemen de beste kwaliteit apparatuur mee. Dit bestaat uit een DJ meubel, een lichtset en een geluidsset.

icon box image

Heldere, all-in prijs

Geen verrassingen achteraf, dat is onze garantie. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

icon box image

Beoordeling van 9,5

Met een DJ van DJBram.nl heb je gegarandeerd een ervaren allround DJ. Klanten geven ons een 9,5.

WhatsApp WhatsApp ons direct!