Bruiloft DJ Rotterdam

Bruiloft DJ in Rotterdam

Boek een bruiloft & trouwfeest DJ in Rotterdam

Bezig met de organisatie van jullie bruiloft in Rotterdam? Dat komt goed uit! Wij draaien regelmatig op diverse locaties. Bij ons staan jullie wensen centraal en ons doel is om een onvergetelijke avond te verzorgen.

Een trouwfeest in Rotterdam zonder zorgen

Deze onvergetelijke avond realiseren wij door alle wensen en verwachtingen voorafgaand aan het feest te uitten. Dit kan gemakkelijk middels ons online intake-formulier. Wij zorgen dat alles op de avond zelf op zijn plek valt. In Rotterdam zijn locaties waar wij vaker optreden, en anders stemmen wij alles met de locatie af. Het enige wat jullie moeten doen is genieten van het feest met jullie gasten. We worden gemiddeld beoordeeld met een 9, en hier zijn we trots op. Check hier wat onze klanten al zeiden.

Vrijblijvend contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op: we vertellen je graag meer over de mogelijkheden en stellen aansluitend geheel vrijblijvend een offerte op voor je trouwfeest in Rotterdam.

Vrijblijvende offerte aanvragen Contact opnemen

 

Beniewd naar de prijzen?

Download de prijslijst!

Waarom DJ Bram?

icon box image

Ervaring +10 jaar

DJBram.nl bestaat uit een team van 4 DJ’s. Alle DJ’s hebben ruime ervaring als allround DJ. Bekijk hier wat klanten over ons zeggen.

icon box image

Eigen muziekwensen

Voorafgaand aan jullie feest bespreken we alle wensen. Jullie feest, dus jullie muziekwensen. Wij draaien allround, dus alles.

icon box image

Vele extra’s

We extra opties aan, zoals: een fotobooth, een saxofonist, een verlichte dansvloer of extra lichten. Alles in 1 keer geregeld.

icon box image

Professionele show

We nemen de beste kwaliteit apparatuur mee. Dit bestaat uit een DJ meubel, een lichtset en een geluidsset.

icon box image

Heldere, all-in prijs

Geen verrassingen achteraf, dat is onze garantie. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

icon box image

Beoordeling van 9,5

Met een DJ van DJBram.nl heb je gegarandeerd een ervaren allround DJ. Klanten geven ons een 9,5.

WhatsApp WhatsApp ons direct!