DJ huren Amsterdam

DJ inhuren in Amsterdam

Op zoek naar een DJ voor je feest in Amsterdam? Wij verzorgen complete DJ shows voor alle soorten feesten. Ben je jarig? Ga je trouwen? Heb je een bedrijfsfeest? Wij bieden professionele DJ’s met shows voor elk feest in Amsterdam. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder!

Zelf een DJ huren voor in Amsterdam

Wij werken met een klein DJ team van 5 DJ’s. Deze DJ’s hebben allen een muzikale voorkeur, wij passen dit graag aan op jouw wensen. Wil je een DJ voor je feest in of rondom Amsterdam met bijvoorbeeld disco, soul en funk dan hebben we daar een perfecte DJ voor. Of wil je top 40, hip-hop en alledaagse muziek? Dan hebben we daar ook een DJ voor. Onze DJ’s zijn allround en kunnen (bijna) alle genres draaien.

Intake met de DJ

Jij organiseert een feest, daarom staan jouw wensen ook centraal. Voorafgaand aan het feest stemmen we alle wensen en verwachtingen af, via een online intake formulier. Vervolgens kun je dit met de DJ bespreken. We kunnen ook altijd bekijken of we face-to-face kunnen meeten in Amsterdam. We hebben sowieso een kantoor in Utrecht waar we je kunnen verwelkomen.

DJ in Amsterdam inhuren met extra opties

Alle prijzen die wij offreren zijn all-in prijzen, bij ons geen verrassingen achteraf. Wellicht wil je niet alleen een DJ inhuren, maar ben je ook op zoek naar extra’s. Wij bieden tal van extra’s aan, zoals:

Ervaringen DJ huren

Wij draaien ruim 10 jaar op de meest uiteenlopende evenementen en feesten. Hierdoor hebben wij de ervaring om met zekerheid te kunnen zeggen dat jouw feest gaat slagen. Check hier wat onze klanten al zeiden.

Vrijblijvend contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op: we vertellen je graag meer over de mogelijkheden en stellen aansluitend geheel vrijblijvend een offerte op voor je het inhuren van een DJ.

Vrijblijvende offerte aanvragen Contact opnemen

 

amsterdam dj inhuren

Beniewd naar de prijzen?

Download de prijslijst!

Waarom DJ Bram?

icon box image

Ervaring +10 jaar

DJBram.nl bestaat uit een team van 4 DJ’s. Alle DJ’s hebben ruime ervaring als allround DJ. Bekijk hier wat klanten over ons zeggen.

icon box image

Eigen muziekwensen

Voorafgaand aan jullie feest bespreken we alle wensen. Jullie feest, dus jullie muziekwensen. Wij draaien allround, dus alles.

icon box image

Vele extra’s

We extra opties aan, zoals: een fotobooth, een saxofonist, een verlichte dansvloer of extra lichten. Alles in 1 keer geregeld.

icon box image

Professionele show

We nemen de beste kwaliteit apparatuur mee. Dit bestaat uit een DJ meubel, een lichtset en een geluidsset.

icon box image

Heldere, all-in prijs

Geen verrassingen achteraf, dat is onze garantie. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

icon box image

Beoordeling van 9,5

Met een DJ van DJBram.nl heb je gegarandeerd een ervaren allround DJ. Klanten geven ons een 9,5.

WhatsApp WhatsApp ons direct!