DJ huren Apeldoorn

DJ huren in Apeldoorn!

Je geeft binnenkort een feest in of rondom Apeldoorn en je zoekt een DJ. Je bent aan het juiste adres! Wij zijn een professionele DJ show en allround DJ’s die wekelijks optreden op diverse feesten en evenementen. We draaien wekelijks op verjaardagen, jubilea, trouwfeesten en bedrijfsfeesten. Zoek je een goede DJ? Lees dan verder.

De leukste DJ huren

Bij DJBram.nl werken we met een klein DJ team, zo weten we altijd dat welke kwaliteit we kunnen garanderen. Voor jouw feest in Apeldoorn wordt de best passende DJ uitgezocht. Dit aan de hand van de opgevraagde offerte, hierin staan muzikale wensen, en hierop zetten wij dan de beste en leukste DJ.

Intake met de DJ in Apeldoorn

Jouw wensen staan altijd centraal. Daarom kun je altijd een persoonlijke intake verwachten met de DJ die je inhuurt voor het feest in Apeldoorn. Dit begint met het online intake formulier, hierop selecteren wij de beste DJ. Vervolgens kun je met de best passende DJ het formulier doornemen en verdere wensen en verwachtingen bespreken.

DJ inhuren met extra opties

Alle prijzen die wij offreren zijn all-in prijzen, bij ons geen verrassingen achteraf. Wellicht wil je niet alleen een DJ inhuren, maar ben je ook op zoek naar extra’s. Wij bieden tal van extra’s aan, zoals:

Ervaringen DJ huren in Apeldoorn

Wij draaien ruim 10 jaar op de meest uiteenlopende evenementen en feesten. Hierdoor hebben wij de ervaring om met zekerheid te kunnen zeggen dat jouw feest gaat slagen. Check hier wat onze klanten al zeiden.

Vrijblijvend contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op: we vertellen je graag meer over de mogelijkheden en stellen aansluitend geheel vrijblijvend een offerte op voor je het inhuren van een DJ.

Vrijblijvende offerte aanvragen Contact opnemen

 

DJ inhuren Apeldoorn

Locaties in Apeldoorn

In Apeldoorn zijn eigenwijze, diverse en leuke feestlocaties. Wij hebben hieronder een aantal locaties opgesomd, dit zijn aanraders!

Beniewd naar de prijzen?

Download de prijslijst!

Waarom DJ Bram?

icon box image

Ervaring +10 jaar

DJBram.nl bestaat uit een team van 4 DJ’s. Alle DJ’s hebben ruime ervaring als allround DJ. Bekijk hier wat klanten over ons zeggen.

icon box image

Eigen muziekwensen

Voorafgaand aan jullie feest bespreken we alle wensen. Jullie feest, dus jullie muziekwensen. Wij draaien allround, dus alles.

icon box image

Vele extra’s

We extra opties aan, zoals: een fotobooth, een saxofonist, een verlichte dansvloer of extra lichten. Alles in 1 keer geregeld.

icon box image

Professionele show

We nemen de beste kwaliteit apparatuur mee. Dit bestaat uit een DJ meubel, een lichtset en een geluidsset.

icon box image

Heldere, all-in prijs

Geen verrassingen achteraf, dat is onze garantie. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

icon box image

Beoordeling van 9,5

Met een DJ van DJBram.nl heb je gegarandeerd een ervaren allround DJ. Klanten geven ons een 9,5.

WhatsApp WhatsApp ons direct!