DJ huren Arnhem

DJ inhuren voor je feest in Arnhem!

Ben je druk met organisatie van je feest in of rondom Arnhem? Dat komt goed uit! Wij zijn een DJ show uit Velp (naast Arnhem) en wij draaien wekelijks met onze DJ shows. We draaien dan ook vaak in Arnhem.

De beste DJ inhuren voor je feest

Er zijn zo ontzettend veel DJ’s dat ik goed bedrijp dat het lastig is om een keuze te maken. Er zijn landelijke DJ shows en lokale DJ’s. En er is veel verschil in kwaliteit. Wij hebben beschreven wat dit verschil is, bekijk de tien tips voor het kiezen van de beste DJ op ons blog. Goed, even terug, je zoekt de beste DJ. Wij werken al ruim 10 jaar en draaien meerdere keren per week. We kennen veel locaties in en rondom Arnhem, wat het makkelijker maakt. We garanderen de beste allround DJ voor jouw feest.

Intake met de DJ in Arnhem

Het is jouw feest, dus jouw wensen. Voorafgaand aan het feest vindt er altijd een intake plaats. Deze gebeurd in eerste instantie online, via het online intake formulier. Hierop

DJ inhuren met extra opties

Alle prijzen die wij offreren zijn all-in prijzen, bij ons geen verrassingen achteraf. Wellicht wil je niet alleen een DJ inhuren, maar ben je ook op zoek naar extra’s. Wij bieden tal van extra’s aan, zoals:

Ervaringen DJ huren

Wij draaien ruim 10 jaar op de meest uiteenlopende evenementen en feesten. Hierdoor hebben wij de ervaring om met zekerheid te kunnen zeggen dat jouw feest gaat slagen. Check hier wat onze klanten al zeiden.

Vrijblijvend contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op: we vertellen je graag meer over de mogelijkheden en stellen aansluitend geheel vrijblijvend een offerte op voor je het inhuren van een DJ.

Vrijblijvende offerte aanvragen Contact opnemen

 

dj huren Arnhem

Beniewd naar de prijzen?

Download de prijslijst!

Waarom DJ Bram?

icon box image

Ervaring +10 jaar

DJBram.nl bestaat uit een team van 4 DJ’s. Alle DJ’s hebben ruime ervaring als allround DJ. Bekijk hier wat klanten over ons zeggen.

icon box image

Eigen muziekwensen

Voorafgaand aan jullie feest bespreken we alle wensen. Jullie feest, dus jullie muziekwensen. Wij draaien allround, dus alles.

icon box image

Vele extra’s

We extra opties aan, zoals: een fotobooth, een saxofonist, een verlichte dansvloer of extra lichten. Alles in 1 keer geregeld.

icon box image

Professionele show

We nemen de beste kwaliteit apparatuur mee. Dit bestaat uit een DJ meubel, een lichtset en een geluidsset.

icon box image

Heldere, all-in prijs

Geen verrassingen achteraf, dat is onze garantie. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

icon box image

Beoordeling van 9,5

Met een DJ van DJBram.nl heb je gegarandeerd een ervaren allround DJ. Klanten geven ons een 9,5.

WhatsApp WhatsApp ons direct!