DJ huren Haarlem

DJ huren in Haarlem?

Vier jij je verjaardag, ben je geslaagd of geef je gewoon een feestje in Haarlem? Kortom, is er een rede voor een goed feestje? Dj Bram draait op de beste feesten in Haarlem. En een feest is natuurlijk niet compleet zonder goeie muziek, een leuke Dj en de juiste apparatuur.

Zelf een DJ inhuren in Haarlem

Jij bepaalt natuurlijk zelf welke Dj er op jouw feest draait. Maar het kan best dat je geen voorkeur hebt. Daarom zorgt DjBram.nl ervoor dat de best passende Dj op jou feest in Haarlem draait. Wij werken met een klein team en wete te alle tijde de kwaliteiten van onze Dj’s. Het kan gebeuren dat op de dag dat het feest gepland is, de Dj plots ziek is. Dit is bij ons geen probleem, wij zorgen ervoor dat er altijd vervanging is, en dus altijd muziek!

Intake met de DJ

Wij passen ons graag aan, het is natuurlijk jouw feest en jouw avond. Voor het feest in Haarlem begint nemen we je muziekwensen, verloop van de avond en andere bijzonderheden door. Dit kan via mobiel of face-to-face. Via ons online-intake formulier kunnen alle wensen al worden doorgegeven. Dit is de basis voor verdere invulling.

Aangezien de Dj natuurlijk wel bij jouw feest moet passen, kan je altijd een persoonlijke intake aanvragen. Dit kan na het invullen van ons intake formulier. Wij denken actief mee met het vormgeven van de avond.

DJ huren in Haarlem met extra opties

Alle prijzen die wij offreren zijn all-in prijzen, bij ons geen verrassingen achteraf. Wellicht wil je niet alleen een DJ inhuren, maar ben je ook op zoek naar extra’s. Wij bieden tal van extra’s aan, zoals:

Ervaringen DJ huren in o.a Haarlem

Wij draaien ruim 10 jaar op de meest uiteenlopende evenementen en feesten. Hierdoor hebben wij de ervaring om met zekerheid te kunnen zeggen dat jouw feest gaat slagen. Check hier wat onze klanten al zeiden.

Vrijblijvend contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op: we vertellen je graag meer over de mogelijkheden en stellen aansluitend geheel vrijblijvend een offerte op voor je het inhuren van een DJ.

Vrijblijvende offerte aanvragen Contact opnemen

 

Locaties in Haarlem

In Haarlem zijn mooie feestlocaties te vinden. Hieronder een selectie van leuke feestlocaties:

Beniewd naar de prijzen?

Download de prijslijst!

Waarom DJ Bram?

icon box image

Ervaring +10 jaar

DJBram.nl bestaat uit een team van 4 DJ’s. Alle DJ’s hebben ruime ervaring als allround DJ. Bekijk hier wat klanten over ons zeggen.

icon box image

Eigen muziekwensen

Voorafgaand aan jullie feest bespreken we alle wensen. Jullie feest, dus jullie muziekwensen. Wij draaien allround, dus alles.

icon box image

Vele extra’s

We extra opties aan, zoals: een fotobooth, een saxofonist, een verlichte dansvloer of extra lichten. Alles in 1 keer geregeld.

icon box image

Professionele show

We nemen de beste kwaliteit apparatuur mee. Dit bestaat uit een DJ meubel, een lichtset en een geluidsset.

icon box image

Heldere, all-in prijs

Geen verrassingen achteraf, dat is onze garantie. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

icon box image

Beoordeling van 9,5

Met een DJ van DJBram.nl heb je gegarandeerd een ervaren allround DJ. Klanten geven ons een 9,5.

WhatsApp WhatsApp ons direct!