DJ huren Nijmegen

DJ huren in Nijmegen?

Geef jij een feest in Nijmegen en ben jij opzoek naar een DJ voor het leukste feestje ooit? DJBram.nl verzorgt DJ shows door heel Nijmegen heen. Er zitten 4 allround DJ’s in ons team, en kunnen dus op elk feest draaien. Geen apparatuur? Geen paniek. Wij zorgen voor de hele show, inclusief apparatuur dus.

Zelf een DJ inhuren in Nijmegen

Een DJ moet natuurlijk wel passen bij je feest. Geef je een thema, of heb je speciale wensen? Wij zorgen dat er een DJ komt die perfect bij jou en het feest in Nijmegen past. Doordat we meerdere mensen in ons team hebben, heeft iedereen net andere kwaliteiten. Om te zorgen dat iedereen sowieso uit zijn dak kan gaan, regelen wij altijd een reserve DJ. Mocht een DJ ziek zijn hebben we altijd vervanging en kan heel Nijmegen nog steeds op zijn kop gezet worden.

Intake met de DJ

Voordat het feest begint nemen we alles even door. Het is tenslotte jouw feest dus het gaat om jouw muziekwensen, verloop van de avond en andere bijzonderheden. Dit gebeurt vaak een paar weken van te voren zodat wij overal rekening mee kunnen houden. In Utrecht hebben wij een kantoor en kan dus alles besproken worden. Via ons online-intake formulier worden alle basis wensen al ingevuld.

Telefonisch contact is ook mogelijk. Wij proberen alles zo gemakkelijk mogelijk te maken zodat jij je lekker op het feest zelf kan concentreren.

DJ huren in Nijmegen met extra opties

Alle prijzen die wij offreren zijn all-in prijzen, bij ons geen verrassingen achteraf. Wellicht wil je niet alleen een DJ inhuren, maar ben je ook op zoek naar extra’s. Wij bieden tal van extra’s aan, zoals:

Ervaringen DJ huren in o.a Nijmegen

Wij draaien ruim 10 jaar op de meest uiteenlopende evenementen en feesten. Hierdoor hebben wij de ervaring om met zekerheid te kunnen zeggen dat jouw feest gaat slagen. Check hier wat onze klanten al zeiden.

Vrijblijvend contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op: we vertellen je graag meer over de mogelijkheden en stellen aansluitend geheel vrijblijvend een offerte op voor je het inhuren van een DJ.

Vrijblijvende offerte aanvragen Contact opnemen

 

nijmegen-djbram-dj-huren-feest

Locaties in Nijmegen

In Nijmegen zijn mooie feestlocaties te vinden. Hieronder een selectie van leuke feestlocaties:

Beniewd naar de prijzen?

Download de prijslijst!

Waarom DJ Bram?

icon box image

Ervaring +10 jaar

DJBram.nl bestaat uit een team van 4 DJ’s. Alle DJ’s hebben ruime ervaring als allround DJ. Bekijk hier wat klanten over ons zeggen.

icon box image

Eigen muziekwensen

Voorafgaand aan jullie feest bespreken we alle wensen. Jullie feest, dus jullie muziekwensen. Wij draaien allround, dus alles.

icon box image

Vele extra’s

We extra opties aan, zoals: een fotobooth, een saxofonist, een verlichte dansvloer of extra lichten. Alles in 1 keer geregeld.

icon box image

Professionele show

We nemen de beste kwaliteit apparatuur mee. Dit bestaat uit een DJ meubel, een lichtset en een geluidsset.

icon box image

Heldere, all-in prijs

Geen verrassingen achteraf, dat is onze garantie. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

icon box image

Beoordeling van 9,5

Met een DJ van DJBram.nl heb je gegarandeerd een ervaren allround DJ. Klanten geven ons een 9,5.

WhatsApp WhatsApp ons direct!