DJ huren Rotterdam

DJ huren Rotterdam

Ben je op zoek naar een DJ voor jouw feest of evenement in Rotterdam? Dan zit je hier goed! Met een DJ van DJBram.nl vind je gemakkelijk een DJ die draait in alle stijlen. Of je nu zoekt naar een DJ voor je bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest.

Ervaren allround DJ in Rotterdam

De DJ’s van DJBram.nl hebben ruime ervaring met het draaien op feesten in en rondom Rotterdam. We draaien ruim 200 feesten per jaar en behoren daarom tot de landelijke allround DJ top. Met een gemiddelde beoordeling een 9,5 kunnen we ook met zekerheid zeggen dat wij jullie feest laten slagen. Check hier wat onze klanten al zeiden.

Professionele shows voor DJ show

Onze Drive-in Shows zijn uitgerust met professionele licht- en geluidsapparatuur. Wij werken met erkende merken, zodat de kwaliteit van onze shows op een hoog niveau blijft. Al onze lichtapparatuur is van deze tijd, en voorzien van LED. Wij zorgen samen met onze DJ’s voor een top feest. Om ieder feest tot een swingend feest te krijgen, zullen onze DJ’s met u, uw muziekvoorkeur doornemen om zo precies te weten wat uw gasten fijn vinden om te horen. Daarnaast zullen onze DJ’s uiteraard inspelen op het publiek, om een volle dansvloer te creëren.

Eigen wensen voor DJ in Rotterdam

Als ervaren Allround DJ’s weten we wat er gedraaid moet worden op een feest. Uiteraard is ieder feest anders, maar onze DJ’s weten precies hoe zij moeten inspelen op het publiek, zodat uiteindelijk iedereen op de dansvloer zal staan. De allround DJ’s van DJBram.nl draaien iedere muziekstijl: vanaf de: 70’s, 80’s, 90’s, tot Top 40, hip-hop, rock en Dance. Alles is bij ons mogelijk: iedere soort muziek hebben wij altijd bij ons. Voorafgaand aan het feest stemmen we met elkaar af wat jullie precieze wensen en verwachtingen zijn. Dit doen we in eerste instantie via een online intake formulier welke later besproken wordt met de DJ. Een DJ huren Rotterdam doet u voordelig en betrouwbaar bij DJBram.nl.

Vrijblijvend contact opnemen Rotterdam DJ

Neem vrijblijvend contact met ons op: we vertellen je graag meer over de mogelijkheden en stellen aansluitend geheel vrijblijvend een offerte op voor je trouwfeest in Rotterdam.

Vrijblijvende offerte aanvragen Contact opnemen

Waarom DJ Bram?

icon box image

Ervaring +10 jaar

DJBram.nl bestaat uit een team van 4 DJ’s. Alle DJ’s hebben ruime ervaring als allround DJ. Bekijk hier wat klanten over ons zeggen.

icon box image

Eigen muziekwensen

Voorafgaand aan jullie feest bespreken we alle wensen. Jullie feest, dus jullie muziekwensen. Wij draaien allround, dus alles.

icon box image

Vele extra’s

We extra opties aan, zoals: een fotobooth, een saxofonist, een verlichte dansvloer of extra lichten. Alles in 1 keer geregeld.

icon box image

Professionele show

We nemen de beste kwaliteit apparatuur mee. Dit bestaat uit een DJ meubel, een lichtset en een geluidsset.

icon box image

Heldere, all-in prijs

Geen verrassingen achteraf, dat is onze garantie. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

icon box image

Beoordeling van 9,5

Met een DJ van DJBram.nl heb je gegarandeerd een ervaren allround DJ. Klanten geven ons een 9,5.

Beniewd naar de prijzen?

Download de prijslijst!
WhatsApp WhatsApp ons direct!