DJ huren 's-Hertogenbosch

DJ huren in ‘s-Hertogenbosch?

Opzoek naar een DJ voor een feest in ‘s-Hertogenbosch? Wij verzorgen regelmatig DJ shows voor feesten in ‘s-Hertogenbosch. Met onze allround DJ’s kunnen we op elk feest draaien. Wij verzorgen ook de DJ show, dus de apparatuur. Bekijk onze impressie pagina voor meer info.

Zelf een DJ inhuren in ‘s-Hertogenbosch

De DJ die komt draaien op jouw feest in ‘s-Hertogenbosch bepaal je zelf. Geen voorkeur? Wij zorgen dat de best passende DJ op jouw feest draait. Omdat wij met een klein team werken weten we te alle tijde de kwaliteit te waarborgen. Mocht de DJ ziek worden of mocht er iets gebeuren, geen probleem. We schakelen ons netwerk in om een waardige vervanger te regelen. Kortom, altijd muziek op jouw feest!

Intake met de DJ

Het is jouw feest en jouw avond. Wij passen ons daarom graag aan. We hebben het voorafgaand aan je feest in ‘s-Hertogenbosch over je muziekwensen, verloop van de avond en andere bijzonderheden. We hebben een kantoor in Utrecht, hier kunnen we face-to-face afspreken. Middels het online-intake formulier kunnen alle wensen al doorgegeven worden. Dit biedt basis voor de verdere invulling. Kortom, persoonlijk en direct contact.

Jouw wensen staan centraal. Daarom kun je altijd een persoonlijke intake doen met de DJ die je inhuurt. Dit kan in eerste instantie via het online intake-formulier en later in een persoonlijk gesprek op ons bezoekadres of op locatie. Wij denken actief mee met het definitief vormgeven van het feest. Kortom wij maken een DJ inhuren zo gemakkelijk mogelijk.

DJ huren in ‘s-Hertogenbosch met extra opties

Alle prijzen die wij offreren zijn all-in prijzen, bij ons geen verrassingen achteraf. Wellicht wil je niet alleen een DJ inhuren, maar ben je ook op zoek naar extra’s. Wij bieden tal van extra’s aan, zoals:

Ervaringen DJ huren in o.a ‘s-Hertogenbosch

Wij draaien ruim 10 jaar op de meest uiteenlopende evenementen en feesten. Hierdoor hebben wij de ervaring om met zekerheid te kunnen zeggen dat jouw feest gaat slagen. Check hier wat onze klanten al zeiden.

Vrijblijvend contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op: we vertellen je graag meer over de mogelijkheden en stellen aansluitend geheel vrijblijvend een offerte op voor je het inhuren van een DJ.

Vrijblijvende offerte aanvragen Contact opnemen

 

Locaties in 's-Hertogenbosch

In ‘s-Hertogenbosch zijn mooie feestlocaties te vinden. Hieronder een selectie van leuke feestlocaties:

Beniewd naar de prijzen?

Download de prijslijst!

Waarom DJ Bram?

icon box image

Ervaring +10 jaar

DJBram.nl bestaat uit een team van 4 DJ’s. Alle DJ’s hebben ruime ervaring als allround DJ. Bekijk hier wat klanten over ons zeggen.

icon box image

Eigen muziekwensen

Voorafgaand aan jullie feest bespreken we alle wensen. Jullie feest, dus jullie muziekwensen. Wij draaien allround, dus alles.

icon box image

Vele extra’s

We extra opties aan, zoals: een fotobooth, een saxofonist, een verlichte dansvloer of extra lichten. Alles in 1 keer geregeld.

icon box image

Professionele show

We nemen de beste kwaliteit apparatuur mee. Dit bestaat uit een DJ meubel, een lichtset en een geluidsset.

icon box image

Heldere, all-in prijs

Geen verrassingen achteraf, dat is onze garantie. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

icon box image

Beoordeling van 9,5

Met een DJ van DJBram.nl heb je gegarandeerd een ervaren allround DJ. Klanten geven ons een 9,5.

WhatsApp WhatsApp ons direct!