DJ huren Tilburg

DJ huren in Tilburg?

Ben jij aan het zoeken naar een Dj voor jouw feest in Tilburg? DjBram.nl verzorgd dé DJ shows voor feesten in Tilburg. Onze allround DJ’s draaien op elk feest het dak eraf. Een DJ show bestaat uit meer dan alleen een DJ. Wij regelen inclusief apparatuur en een reserve DJ. Bekijk onze impressie pagina voor meer info.

Zelf een DJ inhuren in Tilburg

Jij bepaald zelf welke DJ er komt draaien op jouw feest in Tilburg. Wanneer je geen voorkeur hebt zorgen wij voor de best passende DJ op jouw feest. DJBram.nl bestaat uit een team van 4 DJ’s. Omdat ons team dus niet zo groot is weten we alle kwaliteiten van onze DJ’s. Mocht door omstandigheden de DJ op het laatste moment niet kunnen, dan zorgen wij gegarandeerd voor vervanging. Altijd muziek en een DJ op jouw feest dus!

Intake met de DJ

Wij passen ons aan naar jouw wensen. Het is tenslotte jouw feest en jouw avond. Voorafgaand aan het feest in Tilburg hebben wij het over je muziekwensen, bijzonderheden en het verloop van de avond. In het online intake formulier kan je al je wensen doorgeven. Dit kan ook face-to-face bij ons kantoor in Utrecht. Van basis plannen tot verdere invulling.

DJ huren in Tilburg met extra opties

Alle prijzen die wij offreren zijn all-in prijzen, bij ons geen verrassingen achteraf. Wellicht wil je niet alleen een DJ inhuren, maar ben je ook op zoek naar extra’s. Wij bieden tal van extra’s aan, zoals:

Ervaringen DJ huren in o.a Tilburg

Wij draaien ruim 10 jaar op de meest uiteenlopende evenementen en feesten. Hierdoor hebben wij de ervaring om met zekerheid te kunnen zeggen dat jouw feest gaat slagen. Check hier wat onze klanten al zeiden.

Vrijblijvend contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op: we vertellen je graag meer over de mogelijkheden en stellen aansluitend geheel vrijblijvend een offerte op voor je het inhuren van een DJ.

Vrijblijvende offerte aanvragen Contact opnemen

 

feestdj-dj-djbram-tilburg-huren

Locaties in Tilburg

In Tilburg zijn mooie feestlocaties te vinden. Hieronder een selectie van leuke feestlocaties:

Beniewd naar de prijzen?

Download de prijslijst!

Waarom DJ Bram?

icon box image

Ervaring +10 jaar

DJBram.nl bestaat uit een team van 4 DJ’s. Alle DJ’s hebben ruime ervaring als allround DJ. Bekijk hier wat klanten over ons zeggen.

icon box image

Eigen muziekwensen

Voorafgaand aan jullie feest bespreken we alle wensen. Jullie feest, dus jullie muziekwensen. Wij draaien allround, dus alles.

icon box image

Vele extra’s

We extra opties aan, zoals: een fotobooth, een saxofonist, een verlichte dansvloer of extra lichten. Alles in 1 keer geregeld.

icon box image

Professionele show

We nemen de beste kwaliteit apparatuur mee. Dit bestaat uit een DJ meubel, een lichtset en een geluidsset.

icon box image

Heldere, all-in prijs

Geen verrassingen achteraf, dat is onze garantie. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

icon box image

Beoordeling van 9,5

Met een DJ van DJBram.nl heb je gegarandeerd een ervaren allround DJ. Klanten geven ons een 9,5.

WhatsApp WhatsApp ons direct!