DJ huren

DJ inhuren voor je feest!

Wil je een DJ huren voor je feest? Dan ben je aan het juiste adres. Wij bieden complete DJ shows voor alle soorten feesten. Bij ons kun je een DJ inhuren met of zonder apparatuur (show). De DJ is allround en kan op elk feest optreden. Je hoeft je nergens zorgen over te maken, wij regelen alles voor je. Een DJ huren was nog nooit zo gemakkelijk!

Zelf een DJ huren

Bij DJBram.nl kun je zelf kiezen welke DJ je wilt inhuren. We hebben werken met een DJ team van 5 DJ’s die allen dezelfde kwaliteit leveren. Bij de boeking weet je direct welke DJ komt draaien op jouw feest. Mocht de DJ onverhoopt ziek worden of is er iets anders ernstigs aan de hand? Geen probleem! Bij DJBram.nl bieden wij altijd een waardige vervanger. Kortom, we garanderen dat er tijdig een alternatief wordt geregeld. Zo zit jij dus nooit zonder muziek op jouw feest.

Intake met de DJ

Jouw wensen staan centraal. Daarom kun je altijd een persoonlijke intake doen met de DJ die je inhuurt. Dit kan in eerste instantie via het online intake-formulier en later in een persoonlijk gesprek op ons bezoekadres of op locatie. Wij denken actief mee met het definitief vormgeven van het feest. Kortom wij maken een DJ inhuren zo gemakkelijk mogelijk.

DJ inhuren met exta opties

Alle prijzen die wij offreren zijn all-in prijzen, bij ons geen verrassingen achteraf. Wellicht wil je niet alleen een DJ inhuren, maar ben je ook op zoek naar extra’s. Wij bieden tal van extra’s aan, zoals:

Ervaringen DJ huren

Wij draaien ruim 10 jaar op de meest uiteenlopende evenementen en feesten. Hierdoor hebben wij de ervaring om met zekerheid te kunnen zeggen dat jouw feest gaat slagen. Check hier wat onze klanten al zeiden.

Vrijblijvend contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op: we vertellen je graag meer over de mogelijkheden en stellen aansluitend geheel vrijblijvend een offerte op voor je het inhuren van een DJ.

Vrijblijvende offerte aanvragen Contact opnemen

 

Beniewd naar de prijzen?

Download de prijslijst!

Waarom DJ Bram?

icon box image

Ervaring +10 jaar

DJBram.nl bestaat uit een team van 4 DJ’s. Alle DJ’s hebben ruime ervaring als allround DJ. Bekijk hier wat klanten over ons zeggen.

icon box image

Eigen muziekwensen

Voorafgaand aan jullie feest bespreken we alle wensen. Jullie feest, dus jullie muziekwensen. Wij draaien allround, dus alles.

icon box image

Vele extra’s

We extra opties aan, zoals: een fotobooth, een saxofonist, een verlichte dansvloer of extra lichten. Alles in 1 keer geregeld.

icon box image

Professionele show

We nemen de beste kwaliteit apparatuur mee. Dit bestaat uit een DJ meubel, een lichtset en een geluidsset.

icon box image

Heldere, all-in prijs

Geen verrassingen achteraf, dat is onze garantie. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

icon box image

Beoordeling van 9,5

Met een DJ van DJBram.nl heb je gegarandeerd een ervaren allround DJ. Klanten geven ons een 9,5.

WhatsApp WhatsApp ons direct!