Extra toevoegingen

Extra toevoegingen

Fotobooth, Saxofonist of verlichte dansvloer huren?

Bij onze DJ shows bieden wij tal van extra opties aan. De DJ show kan uitgebreid worden met extra lichteffecten zoals: scanners, lasers of up-lights (lichten die omhoog schijnen tegen bijvoorbeeld een muur). Ook kunnen onze DJ’s optreden met een live artiest zoals een: saxofonist, zanger/zangers of percussionist. Wij bieden ook photobooths en videogastenboeken aan, op naar een onvergetelijke avond!

Saxofonist

Saxofonist bij de DJ

Saxofonist voor bij de DJ? Onze DJ’s kunnen optreden met een saxofonist. Dit brengt een extra dimensie aan de avond. Uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten en bruiloften. De saxofonist speelt in blokjes mee met de DJ en zorgt voor veel interactie met het publiek.

 

Vanaf €450,-

Fotobooth

Photobooth / Videogastenboek

Gaan jullie binnenkort trouwen, organiseer je een bedrijfsfeest of wil je gewoon een leuke extra op je feest of event? Huur dan een fotobooth bij ons.

De fotokast is in te zetten als fotobooth (maar dan zonder hokje) videogastenboek/videobooth of allebei! De kast kan ter plekke de foto’s afdrukken.

Klik hier voor uitgebreide informatie!

 

Vanaf €300,-

LED parren / Up-lights

LED Parren / Uplights

LED Parren kunnen op veel manieren ingezet worden. Ze kunnen dienen als extra zaallicht of als toevoeging aan de lichtshow. Ook kunnen ze gebruikt worden als ‘up-lights’ hiermee kun je objecten belichten zoals muren of bomen.

chauvet-4-bar-led-similiar-to-kam-parbar-dj-band-wash-lighting-system-4bar-2-3876-p1

LED Parren / Uplights

Vanaf €20,- per spot

Verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Dé toevoeging voor elk feest; de verlichte dansvloer. Deze vloer kan naar wens ingesteld worden en zal een extra dimensie geven aan de show. Deze vloer kan per m2 geplaatst worden. Boek de verlichte dansvloer bij DJBram.nl!

Verlichte dansvloer DJBram.nl DJ Bram

Verlichte Dansvloer DJBRam.nl

Vanaf €500,- voor 20m2

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Neem vrijblijvend contact met ons op: we vertellen je graag meer over de mogelijkheden en stellen aansluitend geheel vrijblijvend een offerte op voor je extra’s!

Vrijblijvende offerte aanvragen Contact opnemen

WhatsApp WhatsApp ons direct!