Jubileum DJ

Jubileum DJ

5, 10, 12,5 of 25 jaar jubileum?

Tijd voor een feest! Voor een speciale gelegenheid, zoals bijvoorbeeld: 5 jaar samen, 12,5 jaar getrouwd of 25 jaar samen willen jullie een jubileum DJ die iedereen kan waarderen. Het online vinden van een goede DJ is niet gemakkelijk. Je zoekt iemand die jullie zorgen uit handen neemt en die precies past bij jullie muzikale wensen. Wij helpen je graag bij het invullen van deze wensen.

Een feest zonder zorgen met jubileum DJ

Jullie bedenken hoe het ideale jubileumfeest eruit komt te zien. Wij zorgen voor de beste dansnummers, professioneel geluid en een strakke lichtshow. Voorafgaand aan het feest stemmen we precies af wat jullie wensen zijn, aangepast op de mogelijkheden van de locatie. Wij zorgen dat op het feest alles op zijn plaats valt, het enige wat jullie hoeven te doen, is genieten van deze mijlpaal en dansen met jullie gasten.

Het muzikale verloop van jullie feest

Jullie gasten hebben elkaar al een tijdje niet gezien en ze willen jullie feliciteren. Wij als jubileum DJ bouwen het tempo rustig op met in beginsel de juiste achtergrondmuziek. Iedereen neemt een drankje en praat lekker bij, wij creëren een gezellige sfeer. Zodra de eerste mensen beginnen te bewegen, gaan we over op dansmuziek. Met onze oneindige collectie aan de beste dansnummers beginnen we aan een prachtige avond. Ons doel een onvergetelijk feest te verzorgen. Het dak mag eraf!

Klantreviews

Het belangrijkste is dat jullie en alle gasten van het feest genieten. Daarom nemen wij voorafgaand aan het feest uitgebreid alle wensen door. Na afloop van het feest evalueren wij de avond. Check hier wat onze klanten al zeiden.

Neem contact met ons op of doe een offerteaanvraag

Vrijblijvende offerte aanvragen Contact opnemen

Beniewd naar de prijzen?

Download de prijslijst!

Waarom DJ Bram?

icon box image

Ervaring +10 jaar

DJBram.nl bestaat uit een team van 4 DJ’s. Alle DJ’s hebben ruime ervaring als allround DJ. Bekijk hier wat klanten over ons zeggen.

icon box image

Eigen muziekwensen

Voorafgaand aan jullie feest bespreken we alle wensen. Jullie feest, dus jullie muziekwensen. Wij draaien allround, dus alles.

icon box image

Vele extra’s

We extra opties aan, zoals: een fotobooth, een saxofonist, een verlichte dansvloer of extra lichten. Alles in 1 keer geregeld.

icon box image

Professionele show

We nemen de beste kwaliteit apparatuur mee. Dit bestaat uit een DJ meubel, een lichtset en een geluidsset.

icon box image

Heldere, all-in prijs

Geen verrassingen achteraf, dat is onze garantie. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

icon box image

Beoordeling van 9,5

Met een DJ van DJBram.nl heb je gegarandeerd een ervaren allround DJ. Klanten geven ons een 9,5.

WhatsApp WhatsApp ons direct!