Kerstborrel DJ inhuren

Huur dé kerstborrel DJ voor jouw feest!

Organiseer je een kerstborrel? Bij DJBram.nl boek je de beste kerst feest of kerstborrel DJ voor jouw feest. De voetjes kunnen van de vloer tijdens het beste feest van het jaar. Wij hebben DJ’s die er een feestje van kunnen maken, maar ook chill op de achtergrond kunnen draaien. Een borrel echt compleet maken? Huur DJBram.nl in.

Kerstborrels

Heeft het personeel hard gewerkt richting de kerstdagen? Of gaan jullie de kerst vieren met alle collega’s? Kerstborrels brengen een fijne sfeer met zich mee, maar daar mag een goede kerst DJ natuurlijk niet aan ontbreken.

Jouw input is leidend

Jullie wens staat centraal. Je kunt altijd een persoonlijke intake inplannen met de DJ die komt optreden. In eerste instantie gaat dit via het online intake-formulier en later (eventueel) in een persoonlijk gesprek. Wij denken actief mee met het definitief vormgeven van het feest. Kortom wij maken een DJ inhuren zo gemakkelijk mogelijk.

DJ inhuren met exta opties

Er zijn vele extra mogelijkheden, bekijk onze extra’s om het feest extra aan te kleden, denk aan een saxofonist, een verlichtte dansvloer of mooie lichten.

Ervaringen DJ huren

Wij draaien ruim 10 jaar op de meest uiteenlopende evenementen en feesten. Hierdoor hebben wij de ervaring om met zekerheid te kunnen zeggen dat jouw feest gaat slagen. Check hier wat onze klanten al zeiden.

Vrijblijvend contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op: we vertellen je graag meer over de mogelijkheden en stellen aansluitend geheel vrijblijvend een offerte op voor je het inhuren van een DJ.

Vrijblijvende offerte aanvragen Contact opnemen

Of hebben jullie gewoon liever een vrouw achter de draaitafel?! Dat kan bij DjBram.nl . Wij hebben ook vrouwelijke dj’s voor jouw feest of bruiloft. Vind jouw favoriete female DJ. Ladies only feest. Dus weet jij al waar je voor kiest?

Beniewd naar de prijzen?

Download de prijslijst!

Waarom DJ Bram?

icon box image

Ervaring +10 jaar

DJBram.nl bestaat uit een team van 4 DJ’s. Alle DJ’s hebben ruime ervaring als allround DJ. Bekijk hier wat klanten over ons zeggen.

icon box image

Eigen muziekwensen

Voorafgaand aan jullie feest bespreken we alle wensen. Jullie feest, dus jullie muziekwensen. Wij draaien allround, dus alles.

icon box image

Vele extra’s

We extra opties aan, zoals: een fotobooth, een saxofonist, een verlichte dansvloer of extra lichten. Alles in 1 keer geregeld.

icon box image

Professionele show

We nemen de beste kwaliteit apparatuur mee. Dit bestaat uit een DJ meubel, een lichtset en een geluidsset.

icon box image

Heldere, all-in prijs

Geen verrassingen achteraf, dat is onze garantie. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

icon box image

Beoordeling van 9,5

Met een DJ van DJBram.nl heb je gegarandeerd een ervaren allround DJ. Klanten geven ons een 9,5.

WhatsApp WhatsApp ons direct!