Over DJBram.nl & de show

Over

Over de show

Het begon allemaal op de zolderkamer, lichtelijk cliché maar waar. Vanaf de basisschooltijd werden de eerste schoolfeesten gedraaid, van hieruit werd DJ Bram gevraagd voor andere gelegenheden. Draaien op verjaardagen, andere scholen en examenfeesten werd een standaard weekend invulling. Het begon al gauw serieuze vormen aan te nemen, meerdere malen per maand was er een feestje.

Er kwam ruimte voor het ontwerpen van een mooie show, hierbij is alles tot in perfectie geregeld. Door de passie voor muziek en het draaien met de show werd Bram vaak gevraagd. De verschuiving van school- en examenfeesten naar bedrijfsfeesten, bruiloften en jubilea was een feit.

Op dit moment werkt DJBram.nl met meerdere DJ’s waarbij kwaliteit en ervaring voorop staat. We draaien met een klein team meerdere boekingen per week.

Wie is Bram?

Bram’s grootste passie is muziek. Vanuit deze passie is DJBram.nl ontstaan. Al meer dan 10 jaar verzorgt Bram op professionele wijze invulling voor feesten en evenementen. Allround draaien is zijn sterke punt, voor ieder wat wils. Zijn achtergrond ligt in de evenementen branche. Hij is afgestudeerd Event Manager van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU).

Wat wij nog meer doen.

Naast het draaien op feesten en evenementen is Bram werkzaam voor Snugger. Snugger is een online marketing bureau en zij specialiseren zich in het bouwen van websites, webshops en zorgen voor zoekmachine optimalisatie voor starters en het midden- en klein bedrijf (mkb). Een website laten maken hoeft niet duur te zijn. Snugger zorgt voor een professionele en vindbare website voor een betaalbare prijs.

GA NAAR DE WEBSITE

WhatsApp WhatsApp ons direct!