Vinyl DJ huren

Vinyl DJ huren

Een vinyl dj voor uw speciale evenement huren?

Of het nu een verjaardag is, een bruiloft of een jubileum, een dj die enkel vinyl draait zorgt ongetwijfeld voor een speciale ervaring. Alle oude hits komen voorbij op het ‘zwarte goud’ en creëren een echte sfeer zoals ‘vroegah’.

Oude hits op vinyl

Alle klassiekers van de jaren ’60 tot en met de jaren ’80 hebben we op vinyl aangeschaft. Of het nu de discoklassiekers uit de jaren 70 zijn of de dansbare soul en funk uit de jaren 60: in onze platenkast staat alles gebroederlijk naast elkaar. En, dat éne nummertje bij de dj aanvragen kan natuurlijk altijd (ja, óók Paradise by the Dashboard Light).

Afgestemd op jullie wensen

Jullie bedenken natuurlijk hoe jullie feest eruit komt te zien. Wij zorgen in ieder geval voor de beste vinyl-dj (inclusief uitgebreide collectie dansnummers). Voorafgaand stemmen we precies af wat jullie wensen zijn en de mogelijkheden van de locatie. Ook kunnen we daarnaast professioneel geluid en een strakke lichtshow voor jullie regelen.

Klantreviews over onze vinyl DJ’s

Het belangrijkste is dat jullie en alle gasten van het feest genieten. Daarom nemen wij voorafgaand aan het feest uitgebreid alle wensen door. Na afloop van het feest evalueren wij de avond. Check hier wat onze klanten al zeiden.

Vrijblijvend contact opnemen

Vrijblijvende offerte aanvragen Contact opnemen

 

Vinyl dj huren

Beniewd naar de prijzen?

Download de prijslijst!

Waarom DJ Bram?

icon box image

Ervaring +10 jaar

DJBram.nl bestaat uit een team van 4 DJ’s. Alle DJ’s hebben ruime ervaring als allround DJ. Bekijk hier wat klanten over ons zeggen.

icon box image

Eigen muziekwensen

Voorafgaand aan jullie feest bespreken we alle wensen. Jullie feest, dus jullie muziekwensen. Wij draaien allround, dus alles.

icon box image

Vele extra’s

We extra opties aan, zoals: een fotobooth, een saxofonist, een verlichte dansvloer of extra lichten. Alles in 1 keer geregeld.

icon box image

Professionele show

We nemen de beste kwaliteit apparatuur mee. Dit bestaat uit een DJ meubel, een lichtset en een geluidsset.

icon box image

Heldere, all-in prijs

Geen verrassingen achteraf, dat is onze garantie. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

icon box image

Beoordeling van 9,5

Met een DJ van DJBram.nl heb je gegarandeerd een ervaren allround DJ. Klanten geven ons een 9,5.

WhatsApp WhatsApp ons direct!