Wat is een Allround bruiloft DJ? Boek de beste DJ voor jouw bruiloft. – Blog door DJBram.nl

Wat is een Allround bruiloft DJ? Boek de beste DJ voor jouw bruiloft. – Blog door DJBram.nl
23 april 2023 bram metz

Wanneer je op ‘Bruiloft Dj’ in toetst op Google, dan kom je zo’n 120.000 hits tegen. Maar welke dj en welke hits zijn goed voor jouw bruiloft?  En hoe herken je dan een goede Allround Bruiloft Dj? Benieuwd? Lees vooral verder.

Om de perfecte allround dj te vinden tussen dit bizarre aantal, dat is best moeilijk. Maar door op een aantal dingen goed te letten tijdens de zoektocht, kom je aardig in de buurt.

Let bijvoorbeeld op of de dj veel ervaringen heeft met bruiloften. Komt hij of zij vriendelijk en sociaal over? Wat draagt de dj op de bruiloft? Heeft de dj zijn of haar professionele apparatuur bij? Allemaal vragen die je kunt stellen om er achter te komen of het dé allround bruiloft dj is die je zoekt.

Wat is een Allround bruiloft dj?

Een allround bruiloft DJ is een professionele DJ die in staat is om verschillende muziekgenres te draaien en zich aan te passen aan de wensen van het bruidspaar en de gasten. Het is de taak van de allround bruiloft DJ om een sfeervolle en feestelijke sfeer te creëren die past bij het thema en de stijl van de bruiloft.

Een allround bruiloft DJ heeft een uitgebreide kennis van verschillende muziekgenres, van populaire hits tot klassieke nummers. Daarnaast heeft een allround bruiloft DJ ervaring met het draaien van muziek op bruiloften en het aanvoelen van de sfeer op het feest. Een goede allround bruiloft DJ weet hoe hij de muziek kan afstemmen op de stemming van het publiek en hoe hij de gasten op de dansvloer kan krijgen.

Naast het draaien van muziek heeft een allround bruiloft DJ ook vaak ervaring met het aankondigen van bijvoorbeeld de openingsdans, het gooien van het bruidsboeket en andere belangrijke momenten tijdens de bruiloft. Hij of zij kan aan de zijde staan van de ceremoniemeester en zorgt er mede voor dat alles volgens planning verloopt.

Kortom, een allround bruiloft DJ is de ideale keuze als je een feestelijke en sfeervolle bruiloft wilt hebben waarbij alle gasten de hele avond op de dansvloer staan. Met hun ervaring, kennis en aanpassingsvermogen weten ze de juiste sfeer te creëren en het feest tot een succes te maken.

Intake met de DJ

Als bruiloft DJ-show zijn er verschillende intake-punten die besproken moeten worden met het bruidspaar om ervoor te zorgen dat de show perfect aansluit bij hun wensen en verwachtingen. Enkele van deze intake-punten zijn:

  1. Datum, tijd en locatie: Het is belangrijk om de datum, tijd en locatie van de bruiloft te bespreken om ervoor te zorgen dat de DJ op tijd op de locatie aanwezig kan zijn en dat er rekening wordt gehouden met eventuele beperkingen of vereisten van de locatie.
  2. Muziekvoorkeuren: Het bruidspaar moet hun muziekvoorkeuren bespreken met de DJ, zodat deze de juiste muziek kan selecteren die past bij de smaak en stijl van het bruidspaar en hun gasten.
  3. Aantal gasten: Het aantal gasten dat aanwezig zal zijn op de bruiloft is ook belangrijk om te weten, omdat de DJ hiermee rekening kan houden bij het bepalen van de grootte en kracht van het geluidssysteem.
  4. Speciale verzoeken: Het bruidspaar moet eventuele speciale verzoeken of wensen bespreken, zoals verzoeken voor bepaalde nummers, aankondigingen of verrassingen tijdens de show.
  5. Tijdschema: Het tijdschema voor de avond moet ook worden besproken, zodat de DJ hiermee rekening kan houden bij het plannen van de muziek en de overgangen tussen de verschillende delen van de avond.
  6. Verlichting: Het bruidspaar moet bespreken of ze speciale verlichting willen op de dansvloer of in de ruimte, en zo ja, welke soorten verlichting.
  7. Stijl van de show: Het bruidspaar moet ook de gewenste stijl van de show bespreken, bijvoorbeeld of ze een relaxte, informele sfeer willen of juist een meer energieke, feestelijke sfeer.
  8. Communicatie: Ten slotte moet de DJ met het bruidspaar afspraken maken over hoe ze tijdens de avond met elkaar kunnen communiceren, bijvoorbeeld over wijzigingen in het tijdschema of speciale verzoeken.

Inspiratie van DJBram.nl

Weet je niet goed welke liedjes leuk zijn voor je bruiloft? Maak je geen zorgen. Ook dit is te bespreken met de allround bruiloft dj. Het is ook niet makkelijk, er wordt gemiddeld om de 1,5 minuten een nieuw nummer ergens op de wereld uitgebracht. Samen met de dj bespreek je een genre en dan zal de dj met een voorstel komen. Wees niet bang, onze allround bruiloft dj’s maken er ALTIJD een feestje van!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je een offerte op maat voor jouw feest? Wij sturen binnen 6 uur een offerte toe. Wij hanteren altijd een simpele all-in prijs.

Vraag direct een offerte aan

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

WhatsApp WhatsApp ons direct!